Ik en mijn missie

Het waarom en hoe

Hallo en welkom! Als je op deze pagina bent beland, ben je misschien op zoek, net als ik. Je wil best meer doen voor het milieu, maar je hebt een druk leven of een beperkt budget. En het is ook best lastig om afscheid te nemen van luxe. Ik snap dat. Ik heb onwijs veel respect voor iedereen in een tiny house, alle veganisten, mensen die helemaal circulair leven of off-grid. Maar ik denk dat ik dat niet aankan. En veel mensen met mij. Het is zo extreem! Helaas is het ook nodig. Het klimaat is aan het veranderen, dus we moeten iets.

Dit blog is bedoeld om te onderzoeken welke kleine stapjes we kunnen maken. Denk hierbij aan efficiëntie, nadenken over je afval en lekkere recepten die stiekem plantaardig zijn. De focus ligt op het proberen en op dat wat lukt. Het gaat niet om mij. Ik probeer ideeën te verzamelen en te testen. Daar maak ik dan content over waarbij de focus zal liggen op de impact, de haalbaarheid, het financiële plaatje en in hoeverre het voelt als een offer. Jij kan dan kritisch kijken of dat wat ik deed zinvol was en of het ook bij jou zou passen. Ik sta open voor discussie of correctie, want zo houden we elkaar scherp!

Het is mijn plan om veel reviews van producten en diensten te plaatsen. Dit blog heeft uitdrukkelijk geen winstoogmerk, dus alles wat ik plaats komt vanuit mijn eigen mening. Als ik een samenwerking aan zou gaan, dan doe ik dat alleen als dit bij de visie achter dit blog past en dan ben ik daar 100% eerlijk over.

Dank je wel voor je interesse in dit blog, ik hoop van je te horen!

Liefs, Joyce