Mijn eerste kookvlog

Zoals aangekondigd, dames en heren, mijn kookvlog! Helaas een dag later dan gepland. Mijn tablet en computer praatten niet meer met elkaar, ondanks mijn pogingen om te bemiddelen. Toch ben ik niet ontevreden voor een eerste poging. Laat vooral je tips achter! Wat zie jij graag anders? Of heb je een vraag over iets in de video? Natuurlijk ben ik ook erg benieuwd wat jij hebt gekookt in deze Week Zonder Vlees.

De volgende kookvlog zal een zwartoogbonencurry zijn uit een van mijn favoriete kookboeken. Ik durf alleen niet mer te beloven dat dit morgen al zal komen. Want er moet nog steeds pittig gewerkt worden aan de communicatie tussen tablet en computer. Ik overweeg een IT-psycholoog…

Liefs, Joyce

2 gedachtes over “Mijn eerste kookvlog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s