Week zonder vlees

Het zal je vast niet zijn ontgaan, maar de ‘week zonder vlees’ is weer van start gegaan. Het was voor mij een reden om mijn voet op het gaspedaal te plaatsen en online te gaan. Want dit is de perfecte gelegenheid om eens wat vegetarische recepten te plaatsen. Elke dag zal ik een kookvlog uploaden. Vanavond begin ik met ‘Bier-champignonpotjes’ uit het kookboek ‘Veganistisch koken: 100 recepten’. Deze kan je hier kopen*.

Hoewel ik veel meer plannen heb voor deze website dan alleen recepten delen, is dit waar deze week de focus op zal komen te liggen. Volgende week zal ik jullie meenemen in mijn project ‘plannen voor de schuur’, over ruimte maken voor het opslaan van gedroogd voedsel in bulk. Maar voor nu: Lekker koken zonder vlees. Doe je mee?

*Goed om te weten: Alle promotie die ik doe is onbetaald, en doe ik omdat het past bij mijn visie! Als dit verandert, zal ik hier transparant over zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s