Red Tries Green is een feit!

Hallo allemaal,

Mijn naam is Joyce van der Hoorn. Op deze site wil ik jullie graag meenemen in mijn reis naar een groener leven. Al mijn wilde plannen, successen en fouten zal ik delen. Ik ben een beetje een chaoot, maar ik zal mijn best doen om het overzichtelijk te houden. Mijn doel hiermee is om een community te vinden met gelijkgestemden. In de hoop dat we elkaar kunnen inspireren om kleine stapjes te zetten, die bij elkaar een grote impact kunnen maken. Haal eruit wat bij je past en laat de rest lekker links liggen. Niet iedereen wil vegetariër worden, maar misschien haal je er wat inspiratie uit om anders met je afval om te gaan of bewuster te worden van de hoeveelheid verpakkingsmateriaal om je heen. Dat is allemaal ok!

Heb je een puntje van kritiek? Of misschien een suggestie? Daar sta ik voor open! Ik spring zomaar in het diepe, dus alle advies is welkom. Laat op deze site een berichtje achter. Ook mag je me benaderen via social media: Youtube, Instagram, Tiktok of Facebook. Allemaal met gebruikersnaam Redtriesgreen.

Voor nu alvast heel erg bedankt voor je tijd!

Liefs,

Joyce

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s